A csábítás tanulható?

 2011.03.21. 23:13

A Barátnő szerzés, és a
csábítás kapcsolata

 

Most egy olyan tudást fogok veled megosztani, ami alapjaiban rengetheti meg, a nőkkel, és a csábítással kapcsolatos elképzeléseidet.

Az, hogy egy férfi vonzó egy nő számára, nem az anyagi helyzete, és nem a külseje fogja meghatározni, hanem a belső személyisége.

Ha ez nem így volna, akkor minden helyes férfinak volna barátnője, és minden gazdag férfi egy csinos nővel az oldalán jelenne meg.

Az viszont bizonyos, hogy rengeteg szép, vagy gazdag férfi van, aki egy nő szemszögéből nézve totálisan esélytelen.

Ha mindehez még azt is hozzáveszem, hogy rengeteg olyan csóró, és ronda férfi van, aki könnyedé ismerkedik lányokkal, és szebbnél szebbeket csábít el, akkor nyilvánvalóvá válik a helyzet.

Ha a nő nem a külső, és az anyagi helyzet alapján választa ki a számára ideális férfit, akkor csak a belső személyisége marad. (Kérlek azért ne értsd félre, ha egy híd alatt laksz, és úgy nézel ki mint egy hajléktalan, vajmi keveset fog segíteni, hogy ha kívülről fújod Shakespeare műveit).

Az igazi vonzalmat a nőből az fogja kiváltani, hogy te birtokolod-e azokat a "tulajdonságokat" amik beindítják a nőben az érdeklődést.

Ha ezen tulajdonságok nincsenek meg benned, akkor bármit tehetsz, nem fogsz tudni a nőre hatást gyakorolni.

Ilyenkor szoktak jönni az olyan értelmetlen kérdések a férfi részéről, hogy:

- Miért nem akarsz járni velem?

- Nem tetszem?

- Miért vagyunk csak barátok?

- Stb...

Fogadd el, hogy egy nőnek van racionális, és ösztönös része. Az ösztönös részben alakul ki a vonzalom "ez a tudat alatti", a "racionális" részben pedig a gondolatok jönnek létre.

Hozzád is ha odamenne egy csúnya nő és meg akarna téged győzni, hogy járjatok, egészen biztos vagyok abban, hogy nemet mondanál.

Bennünk férfiakban az elsődleges vonzalmat kiváltó tényező a nő külseje. Természetesen a belső tulajdonságok is fontosak, de bizonyára nem kéne győzködni téged, hogy feküdj le egy TOPP 10-es nővel, aki 5-ig sem tud elszámolni. Az már más kérdés, hogy nem járnál vele, de vonzalmat éreznél iránta.

A legtöbb kosarat a csábítás folyamatában azért kapják a férfiak, mert megpróbálnak hatást gyakorolni a nő, "racionális" énjére.

Ha a férfiaknál nem működik, miért gondolod, hogy majd a nőknél beválik?

Mindössze annyit kell tenned, hogy kifejleszted magadban azokat a vonásokat, amik beindítják a nőben a bizsergést, és potenciális partnerként tekintenek majd rád.

Ha szeretnéd megtanulni, miképp működik a csábítás folyamata, most betekintést nyerhetsz, egy rejtett kamerás felvételbe valamint egy kézikönyvbe, a hódítással, és ismerkedéssel kapcsolatban.

Az ingyenes csábítás és hódítás anyagokat, IDE KATTINTVA
TUDOD LETÖLTENI

Címkék: csábítás ismerkedés kell hogyan csajozás dumák hódítás csajozós csajozni

süti beállítások módosítása