A csábítás tanulható?

 2011.03.21. 23:13

A Barátnő szerzés, és a
csábítás kapcsolata

 

Most egy olyan tudást fogok veled megosztani, ami alapjaiban rengetheti meg, a nőkkel, és a csábítással kapcsolatos elképzeléseidet.

Az, hogy egy férfi vonzó egy nő számára, nem az anyagi helyzete, és nem a külseje fogja meghatározni, hanem a belső személyisége.

Ha ez nem így volna, akkor minden helyes férfinak volna barátnője, és minden gazdag férfi egy csinos nővel az oldalán jelenne meg.

Az viszont bizonyos, hogy rengeteg szép, vagy gazdag férfi van, aki egy nő szemszögéből nézve totálisan esélytelen.

Ha mindehez még azt is hozzáveszem, hogy rengeteg olyan csóró, és ronda férfi van, aki könnyedé ismerkedik lányokkal, és szebbnél szebbeket csábít el, akkor nyilvánvalóvá válik a helyzet.

Ha a nő nem a külső, és az anyagi helyzet alapján választa ki a számára ideális férfit, akkor csak a belső személyisége marad. (Kérlek azért ne értsd félre, ha egy híd alatt laksz, és úgy nézel ki mint egy hajléktalan, vajmi keveset fog segíteni, hogy ha kívülről fújod Shakespeare műveit).

Az igazi vonzalmat a nőből az fogja kiváltani, hogy te birtokolod-e azokat a "tulajdonságokat" amik beindítják a nőben az érdeklődést.

Ha ezen tulajdonságok nincsenek meg benned, akkor bármit tehetsz, nem fogsz tudni a nőre hatást gyakorolni.

Ilyenkor szoktak jönni az olyan értelmetlen kérdések a férfi részéről, hogy:

- Miért nem akarsz járni velem?

- Nem tetszem?

- Miért vagyunk csak barátok?

- Stb...

Fogadd el, hogy egy nőnek van racionális, és ösztönös része. Az ösztönös részben alakul ki a vonzalom "ez a tudat alatti", a "racionális" részben pedig a gondolatok jönnek létre.

Hozzád is ha odamenne egy csúnya nő és meg akarna téged győzni, hogy járjatok, egészen biztos vagyok abban, hogy nemet mondanál.

Bennünk férfiakban az elsődleges vonzalmat kiváltó tényező a nő külseje. Természetesen a belső tulajdonságok is fontosak, de bizonyára nem kéne győzködni téged, hogy feküdj le egy TOPP 10-es nővel, aki 5-ig sem tud elszámolni. Az már más kérdés, hogy nem járnál vele, de vonzalmat éreznél iránta.

A legtöbb kosarat a csábítás folyamatában azért kapják a férfiak, mert megpróbálnak hatást gyakorolni a nő, "racionális" énjére.

Ha a férfiaknál nem működik, miért gondolod, hogy majd a nőknél beválik?

Mindössze annyit kell tenned, hogy kifejleszted magadban azokat a vonásokat, amik beindítják a nőben a bizsergést, és potenciális partnerként tekintenek majd rád.

Ha szeretnéd megtanulni, miképp működik a csábítás folyamata, most betekintést nyerhetsz, egy rejtett kamerás felvételbe valamint egy kézikönyvbe, a hódítással, és ismerkedéssel kapcsolatban.

Az ingyenes csábítás és hódítás anyagokat, IDE KATTINTVA
TUDOD LETÖLTENI

Címkék: csábítás ismerkedés kell hogyan csajozás dumák hódítás csajozós csajozni

A csábítás során előforduló
legnagyobb hibák

 

Vajon miért van az, hogy néhány férfi könnyedén ismerkedik lányokkal és csábítja el őket, míg mások számára, ez egy kínkeserves folymat?

A probléma nem abban rejlik, hogy te nem volnál olyan értékes mint bármelyim másik férfi. Meg vagyok győződve arról, hogy minden férfinak joga van egy csins barátnőhöz.

Mindezek ellenére, valamilyen úton módon, mégis egy viszonylag szűk réteg szedi fel, az összes csinos lányt.

Ezekben a férfiakban pedig csupán egy dolog közös.

- Nem az, hogy szépek

- Nem az, hogy gazdagok

- Még csak nem is az, hogy híresek, sikeresek, stb..

Ezek a férfiak birtokolják, azt a fajta személyiséget, ami a nőkben beindítja a vonzalmat.

A hiba tehát nem benned van, de bizonyára ez nem vígasztal téged. Számodra megoldás kell!

Több mint 7 évvel ezelőtt én is hasonló problémákkal küzdöttem. Azt hittem valami baj van velem, hogy nem kellek a nőknek.

Természetesen minden fajta magyarázatot kitaláltam:

- Nem vagyok elég szép

- Nem vagyok elég gazdag

- Minden nő hülye

- Stb...

Valójában azonban ezeknek a problémáknak egy közös gyökere volt!

Nem tudtam mit kell mondani a lányoknak, hogy elcsábítsam őket, és elinduljon az ismerkedés folymata.

Azok a férfiak akik sikeresek a nőknél és értik a csábítás folyamatát, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy tudják mit csinálnak.

Ha egy igazi Casanovát megkérdezel, hogy miképpen csajozik, és szedi fel a legjobb nőket, többnyire valami ködösen értelmezhető választ kapsz, vagy szimplán csak annyit.

- Menj oda hozzá, és beszélgess vele!

Ezzel persze nem leszel kihúzva a vízből, de meg kell értened, hogy ők nem a segítséget tagadják meg tőled, egyszerűen gőzük sincs mit csinálnak.

Ők egy olyan környezetben nőttek fel, ahol volt számukra egy példakép "apa, vagy barátok" akitől el tudták lesni a csábítás minden csinyját- bínyját.

Ez épp olyan tanulható folyamat mint bármi más.

Ha megkérdezné tőled, egy 1 éves gyerek, hogyan kell járni, valószínűleg, egyszámára érthetetlen választ adnál.

Valami ilyesmit:

- Hát csak tedd az egyik lábadat a másik után, nem olyan nehéz ez.

Így vannak ezzel a profi csábító mesterek is, akik könnyedén ismerkednek a meg a lányokkal és szereznek barátnőt.

Nem tudják mit teszenk, csak láttak egy nagyon jó mintát, és azt követik.

Tehát első lépés, hogy elkönyveld magadban: NINCS VELED SEMMI BAJ, csupán rosszkor voltál rossz helyen. Mondhatnám azt is, hogy nem voltál jókor jó helyen, a lényeg, hogy bizonyára érted, mire gondolok.

Egyszerűen nem volt alkalmad, hogy megtanuld, mi is az a csábítás.

Most 2 lehetőség előtt álsz:

- Vagy elkönyveled magadat "genetikai hulladéknak"

- Vagy teszel egy hatalmas lépést a fejlődésedért!

 

Ha szeretnéd, hogy a csábítás számodra is könnyedén menjen, akkor olvas el a blog többi részét is, majd KATTINTS IDE és nyerj bebocsátást egy "belső körbe"

A Csábítás módszerei

 2011.01.30. 14:45

A Csábítás módszerei

 

A most következőkben, egy olyan, tipikus hibát osztok meg veled, amely az egyik leggyakrabban előforduló tényező, a csábítás, és az ismerkedéssel kapcsoaltban.

Bizonyára már te is tapasztaltad az, hogy ha egy lány nagyon tetszik neked, akkor megpróbálod, a lehető legjobb benyomást tenni rá.

- Megpróbálod mondjuk fitogtatni az erődet

- Bebizonyítani, hogy gazdag vagy

- Dicsekedni a tanulmányi eredményeddel, diplomáddal, állásoddal, nyelvvizsgáddal, stb..

- Felhozni, hogy neked, hány barátnőd volt eddig, és mennyire kedveltek téged.

- Stb..

Tehát bármilyen módon megpróbálsz rá, nagyon jó benyomást tenni.

Sajnálom, de ki kell ábrándítsalak, de ez az egyik legártalmasabb dolog, amit csak tehetsz. Ekkor ugyanis hasonló leszel mint egy ügynök.

Mindannyian ismerjünk olyan embert, aki biztosítást, porszívót, utazást, különleges ajánlatot, állást, vagy akármit próbál meg ránksózni.

Annyira jókat mond a XY dologgal kapcsolatban, hogy azonnal gyanússá válik számunkra a dolog, és unszimpatikus lesz az illető számunkra.

Sajnálatos módon, amikor ennyire fényezed magadat, te ugyan ezt a hatást fogod elérni.

Ha barátnőt akarsz szerezni magadnak, és szeretnél sikeresebben ismerkedni, akkor az első és a legfontosabb dolog, hogy ne akard a nő számára mindenképpen bebizonyítani, hogy te mennyire jó pasi vagy.

Legjobb példa, hogy megértsd: Ha valaki azt mondja, hogy van egy Ferrarija szerinted elkezdi még mellé ecsetelni, hogy milyen jó kocsi?

Nincsen rá szüksége, mivel önmagában a Ferrari, már egy hatalmas érték.

Furán is nézne ki, ha valaki azt mondja, hogy van egy álom autója, mire te megkérdeznéd tőle, hogy: És, gyorsan megy?

A nők ugyan így vannak ezzel. Számukra  az olyan férfi az értékes, aki nem próbálja meg minden áron bebizonyítani, hogy ő milyen nagyon jó.

Ha megtanulod a csábítás lépéseit, nem lesz többé szükséged arra, hogy le akard nyűgözni a lányt, mivel már te magad vonzóvá válsz majd számára.

Ha szeretnél a csábításról, a vonzalomkeltésről, 

még többet olvasni, akkor---> KATTINTS IDE

Hogyan csábítsuk el úgy a nőt, hogy az első együttlét könnyen sikerüljön?

2. Lépés

 

A bevezetést rögtön egy kérdéssel kezdeném.

A nők vagy a férfiak szeretik jobban a szexet?

Ha most azt válaszoltad, hogy a férfiak, akkor ki kell, hogy ábrándítsalak. Mindkét nem képviselői ugyan úgy szereti a szexet.

Miért van akkor mégis az, hogy a nők sokkal kevesebbet beszélnek erről társaságban, míg a férfiak egyfolytában szexel kapcsolatos vicceket mesélnek, vagy azt ecsetelik egymásnak, hogy kivel, mikor, és hányszor.

Ahhoz, hogy ezt megértsd egy nagyon egyszerű példát hoznék fel.

Mit gondolnak az emberek arról a férfiról, aki már sok nővel volt?

Körülbelül azt, hogy na, ez aztán vagány csávó, vagy ért a nőkhöz, stb.. De mindenképpen pozitívan állnak hozzá.

Mit mondanak az emberek, ha egy nő viszont sok pasival feküdt már le?

Körülbelül azt, hogy egy Ku.....

A társadalom finoman szólva másképpen itéli meg a sok szexualitást a nők és a férfiak körében. Ezért van sajnos az, hogy a nő társadalmilag úgy van már kódolva, hogy nem mutatja ki annyira a szexualitását mint amennyire szeretné. Nem vállalhatja fel azt a kockázatot, hogy őt K.... nézik.

A nőknek "sajnálatos módon" sokkal jobban meg kell válogatniuk, hogy kivel fekszenek le. A nők jelentős százaléka csak és kizárólag, olyan férfival fekszik le, akivel már párkapcsoaltban van. Ezzel ellentétben természetesen melyik felfi ne feküdne le nyugodt szívvel egy olyan gyönyörű nővel, akiről szinte semmit sem tud?

Mi akkor a megoldás?

Az tény, hogy a nő ugyan annyira szereti a szexet és a csábítást mint a férfi.

Meg kell neki teremteni a lehetőséget ahhoz, hogy kiélje az ösztöneit, úgy, hogy nem kell kockázatot vállalnia.

Ha biztos vagy benne, hogy tetszel egy nőnek, és barátnőnek szeretnéd akkor azt mondom várjál 2-3 randizást a szexig. Az egyéjszakás kalandoknak nincs sok értelme és nem is nyújtanak sok tartalmat. Jómagam is inkább a barátnőszerzés pártján állok. Ha azonban, azonnal el akarod csábítani, és le akarsz vele feküdni akkor a következőt javaslom.

A férfiak jelentős hányadának a nő lakásra való felvitele jelenti az egyik legnagyobb problémát.

Én a következőt szoktam csinálni:

Azt mondom a lánynak, hogy elviszem egy fantasztikus helyre. 5 csillagos étterem, hangulatos zene, gyertyafény, egy jó fej pincér. A közelben pedig van egy moziterem ahol remek filmeket játszanak, és van cola meg chips is. Amikor aztán elindulunk felviszem magamhoz.

A lány szóvá fogja neked tenni, hogy: - De mit csinálunk a lakásodon?

Mire én azt mondom: - Nem értem mi a problémád. A kaja bent van a sütőben, én vagyok a jó fej pincér, az asztalon ég a gyertya, és figyeld csak, ( itt bekapcsolom a zenét) van zene is.

Ezt többnyire mosolyogva konstatálja a lány, hogy milyen ügyesen felvitted őt a lakásodra :)

Miután megkajáltunk, beviszem a szobámba, ahol természetesen az ágyon ott van a laptop, benne a remek film, oldalt pedig a cola és a chips.

Amikor már fent vagytok a lakáson a lány sokkal nyugodtabban fog veled lefeküdni mivel arra gondol: - Én nem tehetek róla, olyan ügyesen felcsalt a lakására.

Ne feledd soha! Legyél őszinte, és add meg a lehetőséget arra, hogy a nő elcsábíthasson téged!

Ha azonban még több tudásra vágysz a csábítás tárházából akkor-----> KATTINTS IDE!

A csábítás fortélyai

 2010.12.20. 18:06

A csábítás fortélyai!

A női jelzések felismerése!

 

Sokan azt hiszik, hogy a csábítás, csupán a nők eszköztárában szerepel. Fontos, hogy felismerd, ha egy nő megpróbál elcsábítani. Egy nőnek legalább 2-300 jelzése van arra, hogy kifejezze egy férfi számára, ha vonzónak találja. Ebből a leglényegesebbeket, MOST megosztom veled. Ha ezeket ismered, már attól radikálisan meg fognak nőni az esélyeid a gyengébbik nemnél. Jobb csábítóvá válhatsz.

Kezdjünk is akkor bele!

Mi történik vajon akkor, ha egy nő jellzéseket küld egy férfi felé, és akarja csábítani, de a férfi nem "veszi a lapot"?

Tulajdonképpen ezzel a nő tudtára juttatod azt, hogy neked hallvány lila gőzöd sincs a flörtölésről, és a csábításról. Ez pedig egy nő fejében egyet jelent azzal, hogy nem vagy túl jó csábító. Ha nem vagy túl jó csábító, akkor valószínűleg nem volt még sok kapcsolatod, és nem vagy túl tapasztalt a nők terén.

Egy szó mint száz, nem vagy főnyeremény aki első számú jelölt a párkapcsolatokra.

A legelső lépés a csábítás folyamatában, hogy felismerd ha tetszel egy nőnek.

 

Hogy mik is ezek a jellzések a csábításban??

 

A legtöbb férfi csak az alapvető nagyon átlátszó jelzéseket tudja értelmezni:

- Elkéri egy nő a telefonszámát.
- Megkérdezi a férfit, hogy felmegy-e egy kávéra.
- Átöleli
- Stb..

Ennél azonban sokkal több jelzés van egy nő repertoárjában. Most te is megismerheted mik ezek:

- Ha abba hagyod a beszélgetést, akkor magától elkezdi folytatni. Fenttartja a kommunikációt!

- Nevet még azokon a poénjaidon is amik nem is olyan jók, vagy viccesek.

- Tipikus hajcsavargatás. (Játszik a hajával) Fel akarja hívni magára a figyelmet!

- Szemkontaktust tart 2-3 másodpercnél tovább. Még jobb ha ezután lesüti a szemét.

- Többször "véletlenül" hozzádér. Keresi a lehetőségeket a testi kontaktusra.

- Játszik a szívószállal, és fel le huzogatja rajta az ujját " vajon ez mit jelenthet" :)

- Körbe-körbe futtatja az ujját a pohár szélén.

- Ülj hozzá egy picit közelebb. Ha nem távolodik el, akkor élvezi, hogy csökken közöttetek a fizikai távolság.

- Kitekint a szemüvege fölül. (A csábítás egy tipikus eleme hogy "megles" a szemüvege fölül).

- Harapdálja, vagy nyalogatja a szája szélét ( Úgy érzem ezt nem kell kommentálnom). :)

- Ha a szex kerül szóba persze csak úgy általánosságban, akkor nem vált témát, hanem nyugodtan beszél róla.

- Miközben beszél, megérinti magát. (Jelentése: bárcsak itt volna a kezed)

- Megkérdezi elkiséred-e valahova, vagy kimész-e vele cigizni. (Szeretne kettesben lenni veled).

- Rád, illetve feléd fújja a cigarettafüstöt.

- Ha mondasz valamit a hobbyddal kapcsolatban azonnal megjegyzi, hogy: -jajj nekem is.   (Összhangra törekszik)

- Oldallra  billenti a fejét miközben beszélgettek, vagy csak simán rád néz. ( kiskutya nézés)

- Suttogj valamit a fülébe, úgy, hogy a szád hozzáérjen a füléhez. (Ha nem húzódik el, akkor ezzel jellzi, hogy élvezi az érintésedet).

- Azzal heccel, hogy biztos te vagy a lányok kedvence, meg sokat bolondítod a lányokat. ( Ez egyet jelent azzal az elismeréssel, hogy szerinte értesz a csábításhoz, és a nőkhöz)

- Ha indulnia kell, előtte pár perccel közli, hogy: - Lassan indulnom kell. ( Egyértelmű jelzés arra, hogy csókold meg, vagy kérd el a számát, azonnal tegyél valamit!)

- A barátnője szól, hogy menniük kell, de úgy tesz mint aki nem hallotta meg.

- Megfoghatod a kezét és ráteheted a térdedre. (Ha 5-10 másodpercig ott hagyja az szintén elég nagy jellzés a részéről--> élvezi, hogy megérinthet).
 

Most megismerhetted a 21 legtipikusabb női csábítás jelzést. Ez az első lépésed a siker felé.

Ha szeretnél ennél is többet tudni a csábításról, vagy arról, hogyan szerezz magadnak barátnőt akkor--->KATTINTS IDE

 

Címkék: csábítás nők csajozás flört hódítás

süti beállítások módosítása