Hogyan csábítsuk el úgy a nőt, hogy az első együttlét könnyen sikerüljön?

2. Lépés

 

A bevezetést rögtön egy kérdéssel kezdeném.

A nők vagy a férfiak szeretik jobban a szexet?

Ha most azt válaszoltad, hogy a férfiak, akkor ki kell, hogy ábrándítsalak. Mindkét nem képviselői ugyan úgy szereti a szexet.

Miért van akkor mégis az, hogy a nők sokkal kevesebbet beszélnek erről társaságban, míg a férfiak egyfolytában szexel kapcsolatos vicceket mesélnek, vagy azt ecsetelik egymásnak, hogy kivel, mikor, és hányszor.

Ahhoz, hogy ezt megértsd egy nagyon egyszerű példát hoznék fel.

Mit gondolnak az emberek arról a férfiról, aki már sok nővel volt?

Körülbelül azt, hogy na, ez aztán vagány csávó, vagy ért a nőkhöz, stb.. De mindenképpen pozitívan állnak hozzá.

Mit mondanak az emberek, ha egy nő viszont sok pasival feküdt már le?

Körülbelül azt, hogy egy Ku.....

A társadalom finoman szólva másképpen itéli meg a sok szexualitást a nők és a férfiak körében. Ezért van sajnos az, hogy a nő társadalmilag úgy van már kódolva, hogy nem mutatja ki annyira a szexualitását mint amennyire szeretné. Nem vállalhatja fel azt a kockázatot, hogy őt K.... nézik.

A nőknek "sajnálatos módon" sokkal jobban meg kell válogatniuk, hogy kivel fekszenek le. A nők jelentős százaléka csak és kizárólag, olyan férfival fekszik le, akivel már párkapcsoaltban van. Ezzel ellentétben természetesen melyik felfi ne feküdne le nyugodt szívvel egy olyan gyönyörű nővel, akiről szinte semmit sem tud?

Mi akkor a megoldás?

Az tény, hogy a nő ugyan annyira szereti a szexet és a csábítást mint a férfi.

Meg kell neki teremteni a lehetőséget ahhoz, hogy kiélje az ösztöneit, úgy, hogy nem kell kockázatot vállalnia.

Ha biztos vagy benne, hogy tetszel egy nőnek, és barátnőnek szeretnéd akkor azt mondom várjál 2-3 randizást a szexig. Az egyéjszakás kalandoknak nincs sok értelme és nem is nyújtanak sok tartalmat. Jómagam is inkább a barátnőszerzés pártján állok. Ha azonban, azonnal el akarod csábítani, és le akarsz vele feküdni akkor a következőt javaslom.

A férfiak jelentős hányadának a nő lakásra való felvitele jelenti az egyik legnagyobb problémát.

Én a következőt szoktam csinálni:

Azt mondom a lánynak, hogy elviszem egy fantasztikus helyre. 5 csillagos étterem, hangulatos zene, gyertyafény, egy jó fej pincér. A közelben pedig van egy moziterem ahol remek filmeket játszanak, és van cola meg chips is. Amikor aztán elindulunk felviszem magamhoz.

A lány szóvá fogja neked tenni, hogy: - De mit csinálunk a lakásodon?

Mire én azt mondom: - Nem értem mi a problémád. A kaja bent van a sütőben, én vagyok a jó fej pincér, az asztalon ég a gyertya, és figyeld csak, ( itt bekapcsolom a zenét) van zene is.

Ezt többnyire mosolyogva konstatálja a lány, hogy milyen ügyesen felvitted őt a lakásodra :)

Miután megkajáltunk, beviszem a szobámba, ahol természetesen az ágyon ott van a laptop, benne a remek film, oldalt pedig a cola és a chips.

Amikor már fent vagytok a lakáson a lány sokkal nyugodtabban fog veled lefeküdni mivel arra gondol: - Én nem tehetek róla, olyan ügyesen felcsalt a lakására.

Ne feledd soha! Legyél őszinte, és add meg a lehetőséget arra, hogy a nő elcsábíthasson téged!

Ha azonban még több tudásra vágysz a csábítás tárházából akkor-----> KATTINTS IDE!

süti beállítások módosítása