A Csábítás módszerei

 2011.01.30. 14:45

A Csábítás módszerei

 

A most következőkben, egy olyan, tipikus hibát osztok meg veled, amely az egyik leggyakrabban előforduló tényező, a csábítás, és az ismerkedéssel kapcsoaltban.

Bizonyára már te is tapasztaltad az, hogy ha egy lány nagyon tetszik neked, akkor megpróbálod, a lehető legjobb benyomást tenni rá.

- Megpróbálod mondjuk fitogtatni az erődet

- Bebizonyítani, hogy gazdag vagy

- Dicsekedni a tanulmányi eredményeddel, diplomáddal, állásoddal, nyelvvizsgáddal, stb..

- Felhozni, hogy neked, hány barátnőd volt eddig, és mennyire kedveltek téged.

- Stb..

Tehát bármilyen módon megpróbálsz rá, nagyon jó benyomást tenni.

Sajnálom, de ki kell ábrándítsalak, de ez az egyik legártalmasabb dolog, amit csak tehetsz. Ekkor ugyanis hasonló leszel mint egy ügynök.

Mindannyian ismerjünk olyan embert, aki biztosítást, porszívót, utazást, különleges ajánlatot, állást, vagy akármit próbál meg ránksózni.

Annyira jókat mond a XY dologgal kapcsolatban, hogy azonnal gyanússá válik számunkra a dolog, és unszimpatikus lesz az illető számunkra.

Sajnálatos módon, amikor ennyire fényezed magadat, te ugyan ezt a hatást fogod elérni.

Ha barátnőt akarsz szerezni magadnak, és szeretnél sikeresebben ismerkedni, akkor az első és a legfontosabb dolog, hogy ne akard a nő számára mindenképpen bebizonyítani, hogy te mennyire jó pasi vagy.

Legjobb példa, hogy megértsd: Ha valaki azt mondja, hogy van egy Ferrarija szerinted elkezdi még mellé ecsetelni, hogy milyen jó kocsi?

Nincsen rá szüksége, mivel önmagában a Ferrari, már egy hatalmas érték.

Furán is nézne ki, ha valaki azt mondja, hogy van egy álom autója, mire te megkérdeznéd tőle, hogy: És, gyorsan megy?

A nők ugyan így vannak ezzel. Számukra  az olyan férfi az értékes, aki nem próbálja meg minden áron bebizonyítani, hogy ő milyen nagyon jó.

Ha megtanulod a csábítás lépéseit, nem lesz többé szükséged arra, hogy le akard nyűgözni a lányt, mivel már te magad vonzóvá válsz majd számára.

Ha szeretnél a csábításról, a vonzalomkeltésről, 

még többet olvasni, akkor---> KATTINTS IDE

süti beállítások módosítása